Doorzoek de site

images/headervolg.jpg

Elke school heeft een medezeggenschapsraad. Deze raad kan met de schooldirectie alle schoolzaken bespreken en heeft in een aantal onderwerpen informatie, advies en/of instemmingsrecht. Om het werk en de doelstelling van de MR van Het Stroomdal kort en bondig samen te vatten is de volgende missie omschreven:

De medezeggenschapsraad behartigt de belangen van ouders en hun kinderen Daarnaast behartigt zij ook de belangen van het personeel. Hiervoor kiest zij voor een actieve opstelling waarbij het streven is om het beleid van de school mede te beïnvloeden met als doel een positieve bijdrage te leveren aan het behalen van de missie van de school.

De MR van Het Stroomdal is als volgt samengesteld:

Oudergeleding:

• Joyce Zweers (voorzitter)
  • Frank Bloemert
  • Carola van Dijk
Personeelsgeleding:
  • Erika Sellies (secretaris)
  • Herma Steen
  • Judith Schutte