Quintus

Wie zijn wij?

Quintus is hèt centrum voor kunsteducatie voor kinderen, jongeren en volwassenen in Kampen en IJsselmuiden op het gebied van beeldend, theater, muziek, literatuur en dans.

Wat bieden wij aan?

Naast de reguliere cursussen bieden wij maatwerk aan voor het Primair en voortgezet onderwijs. Quintus verzorgt workshops en cursussen op het gebied van beeldend, theater, muziek en dans voor het primair en voortgezet onderwijs om kinderen op een laagdrempelige manier in aanraking te laten komen met kunst.  Kinderen proeven aan alle kunstdisciplines en ontdekken waar hun talenten liggen.
Quintus verzorgt daarnaast op een groot aantal scholen:
  • Naschoolse mogelijkheden van alle kunstdisciplines
  • Individuele of teamgerichte deskundigheidsbevordering
  • Opleiding en begeleiding Interne Cultuur Coördinatoren (ICC-ers)
Ook voor bedrijven en instellingen zijn op maat gesneden workshops ontwikkeld. Meer gebruik maken van de creativiteit binnen je bedrijf, het verzorgen van een bedrijfsevenement of de invulling van een effectieve bedrijfstraining? Lees meer op de website van Quintus > Kunstbedrijf > workshops .
In het prachtige monumentale pand van Quintus zijn diverse zalen, lokalen en ateliers te huur. Een perfecte locatie voor het houden van vergaderingen, presentaties, symposia, optredens of een bedrijf- of familiebijeenkomst. Lees meer op de website van Quintus > Kunstbedrijf > Zaalverhuur .
Daarnaast is Quintus coördinator van Cultuur Contact. Het servicepunt biedt ondersteuning aan spelers binnen het culturele veld op zakelijk, vakinhoudelijk en organisatorisch gebied.
Contactpersoon is Mariëlle van Zanten, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Algemene contactgegevens:

Locatie Vloeddijk 38 Laanzicht 9
  8261 GC 8271 JZ
  KAMPEN IJSSELMUIDEN
Telefoon 038-33 71 200  
Website www.quintuskampen.nl  
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 
Volg Quintus ook op: